joi, 26 ianuarie 2012

3 joace mici si cul de jucat pe tableta sau telefon cu Android

...sau cu ce pierd eu timpul in loc sa fac ceva mai de folos, sa citesc o carte de exemplu - sau sa scriu review-ul promis...

Pe scurt si nu neaparat in ordinea preferintei:


1.Fling a Thing





Thing-ul e insecta aia ciudata cu ventuza si aripioare. O tragi de coada, se intinde si incordeaza ca un arc si se lanseaza in aer sa prinda bulele. La prima vedere pare un joc pentru copii intre 3-5 ani; totusi, miscarile trebuie un pic chibzuite, altfel nu ajungi departe, pentru ca numarul de trageri e limitat. E fun, dar n-as sti sa spun exact de ce (poate pentru  creatura aia haioasa in special cand o tragi de coada). Poate fi jucat nu numai pe tablete si telefoane Android ci si pe iPhone - sau pe PC aici.


2. Smurfs' Village





Smurfii sunt strumfii din desenele animate franceze de pe vremuri.  Nu mai stiu cum se cheama jocurile astea care aduc oarecum cu un RTS din care s-ar scoate partea de lupte - dar mai mult cred ca seamana cu Farmville, desi n-am jucat Farmville, ca n-am cont de Facebook. Ca si acolo, si aici faci agricultura, semeni si strangi recolte. In plus mai faci case ca sa atragi strumfi (mana de lucru), mai sunt mici jocuri-in-joc: sa coci prajturi fara sa le arzi, sa prepari potiuni agitand vasul (mai exact telefonul/tableta) etc. dar de multe ori tr. sa astepti: sa se coaca recolta, sa se termine o casa, sa se intoarca un strumf plecat in misiune...

3. Where's My Water ?


Jocul asta iti pune un pic mintea la treaba, ca sa reusesti sa conduci apa in baia crocodilului creand un sistem din ce in ce mai complicat din tevi, canale sapate prin pamant, mecanisme culisante, bombe care sparg ziduri.

Toate cele trei sunt gratuite in Android Market. "Where's My Water?" are si o varianta contra cost cu mai multe levels, celelalte au diverse chestii ce pot fi cumparate cu bani reali in timpul jocului - chestii neesentiale, te poti descurca si fara: de exemplu la "Smurfs' Village" poti sa astepti sau sa platesti ca sa ai pe loc.

(Expresia din titlu am imprumutat-o desigur de la Afantana de la Game Over - din pacate nu pot imprumuta si stilul lui de a scrie. Desi cred ca numai primul s-ar incadra in conceptul lui de "joace mici si cul".)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu